Patricie Pagáčová nechápe: Lidé u ní zase našli něco špatného! Jde o Vánoce!

Patricie Pagáčová ukázala vánoční stromeček. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. prosince 2020 9:50 | Aktualizováno: 14. prosince 2020 18:18

Máme za sebou třetí adventní neděli, a tak mnozí lidé už mají doma vystrojený vánoční stromeček. Patricie Pagáčová se jím rovněž pochlubila, jenže se dočkala i negativních reakcí.

Vánoce se každým dnem blíží, a tak je nejvyšší čas se na sociálních sítích pochlubit vánočním stromečkem. Této módě podléhají i mnohé známé tváře. Stačí se podívat na instagramový profil Patricie Pagáčové.

Někdejší hvězda Ulice snímek stromečku zveřejnila o uplynulém víkendu. „Tak už ho taky máme. Krásnou třetí adventní neděli,“ napsala k tomu na sociální síti. Reakce některých fanoušků ji ale evidentně zaskočily.

Lidé jí totiž vyčítali, že je jeho výzdoba moc fádní. Herečka si spíš notovala s lidmi, kteří pro kritiku neměli pochopení. „Taky moc nechápu, proč si musí lidi na všem najít něco špatnýho a hned to ventilovat,“ napsala Pagáčová jedné z nich.

Podobně to již dříve kvůli vánočnímu stromku schytala od příznivců Monika Bagárová, kterou shodou okolností pojí s Pagáčovou přátelství. Obě totiž seděly v porotě talentové soutěže SuperStar.

Témata: Patricie Solaříková