Jitka Čvančarová: Kvůli nové roli prošla náročným výcvikem!

Jitka Čvančarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. prosince 2020 21:41

Pokud máte Jitku Čvančarovou zafixovanou jako něžnou duši, možná si v novém kalendářním roce upravíte názor. Známá herečka totiž přijala roli v kriminálním seriálu. Co se kvůli ní musela naučit?

Tuzemské televize natáčejí několik detektivních seriálů ročně, buď novinky nebo další řady úspěšných sérií. Detektivky a krimi se v televizi drží mezi nejsledovanějšími žánry už několik desítek let. Ročně jsou v ČT ve výrobě průměrně čtyři detektivní seriály či minisérie.

V novém roce to bude Hlava medúzy v režii Filipa Renče podle scénáře Petra Hudského. První z osmi dílů seriálu uvede televize už 11. ledna. Čtveřici kriminalistů v něm vede cílevědomá Karin v podání Jitky Čvančarové.

Díky této postavě její představitelka Čvančarová podle svých slov využila značnou část vlastní mužské energie. "A protože jdu často do akce se zbraní, bylo nutné projít výcvikem," prozradila herečka,

"Ale netroufám si tvrdit, že umím střílet. Pozitivní vztah ke zbraním rozhodně nemám, ale vnímám je jako potřebné," dodala zcela upřímně. 

Témata: Jitka Čvančarová Česká televize