Ivana Gottová a její vztah k Dominice: Takhle to vidí Mistrova dcera!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. prosince 2020 15:45

I po smrti Karla Gotta pokračují třenice mezi jeho manželkou a nejstarší dcerou. V posledních dnech je navíc mohlo vyhrotit další šokující tvrzení Dominiky Gottové. Jak ona vidí budoucnost jejich vztahu?

Dominika Gottová bezpochyby nepomohla zlepšení vzájemných vztahů s vdovou Ivanou pár dní starým tvrzením, že má bratra. Teď se v rozsáhlé zpovědi pro web extra.cz pokusila vysvětlit, proč si dvě nositelky slavného příjmení nerozumí.

Podle nejstarší dcery legendárního zpěváka bylo vše na dobré cestě, než to zkomplikoval její návrat do Česka. Nechtěla se totiž manželce svého otce ozvat jako první, protože by jí tak utvrdila v názoru, že se vždy ozve, když je nějaký problém. Ivana se tak prý ozvala jako první s nabídkou na setkání v restauraci.

Dominika však toho dne nemohla, a tak navrhla jiný termín. Ten se zas neujal u Ivany. Následně to celé vyšumělo do ztracena. Mistrova dcera si na to opět vzpomněla, když přála vdově k narozeninám.

Ivana Gottová jí prý odpověděla, že se sejdou až v budoucnu. Zatím je prý stále problémem mediální shon kolem Dominiky. Tak uvidíme, zdali na to někdy dojde.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová