Gabriela Koukalová o focení pro Playboy: Nemá to za tabu!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. prosince 2020 15:00

Gabriela Koukalová v posledních měsících kývla na velkou moderátorskou výzvu, u toho to ale neskončilo. Sympatická sportovkyně se dostala i před objektiv. Dělalo jí to nějaký problém?

Jak vás stars24.cz informoval, Gabriela Koukalová nafotila charitativní kalendář, který vznikl ve spolupráci se známým časopisem Playboy. Za cíl si vytyčila vybrat čtvrt milionu korun na dobrou věc, což už se zdařilo.

Leckdo by se bez předchozí zkušenosti styděl, někdejší biatlonistka ale brala svou minulost jako dobrou průpravu. „Vzhledem k tomu, že pocházím ze sportovního prostředí, kde nahota není úplné tabu, vlastně mi to nedělalo žádný problém,“ řekla pořadu ShowTime.

Je otázkou, zdali ji naopak v minulosti od něčeho podobného neodrazoval fakt, že byla vdaná. To už ale nějaký čas neplatí, její rozvod s jiným známým sportovcem se v médiích hodně probíral.

„Ráda se pěkně oblékám, ale uvědomuji si, že krása se skrývá i pod oblečením. Je nesmírně důležité svou tělesnou krásu přijmout, mít se ráda. To je jedním ze základních klíčů ke spokojenosti,“ dodala Koukalová ke vzniku kalendáře.

Témata: Gabriela Soukalová