Dana Morávková konec Ordinace nečekala: Upřímná slova o zášti!

Dana Morávková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. prosince 2020 10:22 | Aktualizováno: 13. prosince 2020 19:31

S Ordinací v růžové zahradě je naprosto neodmyslitelně spjatá Dana Morávková, která přiznala, že nedávno oznámený konec seriálu nečekala. Cítí kvůli tomu vůči televizi zášť?

Jako blesk z čistého nebe přišla nedávno z útrob televize Nova zpráva o plánovaném definitivním konci oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě v blížícím se novém kalendářním roce. Fanoušci to samozřejmě nesou nelibě.

Podobné reakci by se nedalo divit ani u herců, zvlášť když většina z nich přiznává, že jim nebylo nic takového avizováno předem. „Nikdo jsme to nečekali,“ přiznala webu expres.cz Dana Morávková, která se to stejně jako ostatní dozvěděla ze sociálních sítí.

Sympatická herečka přiznává, že ji oznámení zaskočilo. „Byli jsme všichni v šoku, ale musím říct, že necítím žádnou zášť. Vždyť to byly krásné roky, které jsme společně prožili,“ svěřila se.

„Já si říkám, že všechno jednou končí a tím může začít něco nového, taky hezkého, možná lepšího,“ dodala Morávková s tím, že žádné pracovní nabídky zatím neobdržela. Prý ale tak rychlou reakci ani nečekala.

Témata: Dana Morávková Seriál Ordinace v růžové zahradě 2