Láskyplná Eva Burešová: Přiznání vztahu s kuchařem?!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. prosince 2020 9:41 | Aktualizováno: 13. prosince 2020 22:00

Eva Burešová je krátce před vánočními svátky plná lásky, což dala fanouškům jasně najevo v příspěvku na sociální síti. Je však otázkou, zdali si to někteří z nich nevyložili jako přiznání vztahu, o kterém se již nějaký čas spekuluje.

Eva Burešová je na sociálních sítích velice aktivní, ostatně v dnešní době už se to bez toho zkrátka neobejde. Jedno téma tam ale nemá místo. Hvězda oblíbeného seriálu Slunečná si bedlivě střeží soukromí.

Také proto nedávno tak vypěnila, když se v médiích objevily spekulace o jejím údajném vztahu s Přemkem Forejtem. „To, na co se ptají, je jen mezi mnou a dotyčnou osobou,“ napsala na instagramovém profilu.

Kdo ale čte mezi řádky, ten mohl jeden z jejích posledních příspěvků pochopit jako přiznání, že je herečka a zpěvačka zamilovaná. „Posílám lásku a objetí všem těm, kterým v tomto období chybí,“ uvedla.

Jak vás stars24.cz informoval, Burešová se už nedávno objevila na společné fotografii s kuchařem z pořadu MasterChef. Snímek však vznikl při pracovní spolupráci.

Témata: Eva Burešová