Olga Menzelová: Sousedský spor kvůli péči o manžela!

Jiří Menzel s manželkou Olgou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. prosince 2020 8:40

Olga Menzelová se v uplynulých letech snažila v první řadě pečovat o zdravotními problémy pronásledovaného manžela. Dostala se kvůli tomu dokonce do sporu se sousedy. Co se jim nelíbilo?

Olga Menzelová tři měsíce po smrti manžela začíná „dojíždět“ na to, s jakou láskou o něj pečovala. Proto se letos na jaře rozhodla pronajmout si sousední pozemek vedle jejich domu a jeho část osázet stromky. U sousedů se ale setkala s nepochopením.

Vdova přiznala, že vyřizováním formalit s městskou částí strávila mnoho času, proto si řekla, že věc dotáhne do konce, i když známý filmař odešel. Původně přitom celou věc dělala právě kvůli němu.

„Přišlo mi, že tady alespoň bude více zeleně, a navíc to bude vypadat mnohem lépe než plot,“ vysvětlila Menzelová webu super.cz, která si najala zahradníky. Ti nejspíš nebudou na tuto práci vzpomínat úplně v dobrém.

Lidé jim totiž vyhrožovali policií či následným pokácením stromů. „„Nic nebylo prováděno nelegálně,“ dodala producentka s tím, že měla veškerá povolení nutná k takové akci.

Témata: Olga Menzelová