Agáta Hanychová se vyprsila u rybníku: Jde s dobou!

Agáta Hanychová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. prosince 2020 18:50

Agáta Hanychová také „surfuje“ na módní vlně otužování, kterému se věnuje spousta celebrit. Fanoušky ale zároveň potěšila svůdnými pózami. Najde si zase někoho? Těžko říct…

Agáta Hanychová se po nedávném rozchodu rychle oklepala, a tak je otázkou, jestli stále ještě platí slova, že na chlapy kašle. Každopádně dává všem nápadníkům najevo, že se udržuje ve formě. Na sociální síti zveřejnila fotku, na které se vyprsila u rybníka.

Současně potvrdila, že i ona jde s dobou. Tohle totiž momentálně dělá spousta slavných. „Holky, tak se Vám hlásím z otužování. Ano, už i já, ale to jste viděly možná ve stories,“ uvedla na instagramu.

Už z obrázků je patrné, že se do toho modelka a moderátorka zatím musí hodně přemlouvat, což také přiznala. Nezapomněla přitom fanynky upozornit na plavky, které si koupila na léto, nakonec je ale užije i v jiném ročním období.

„Pomalu, ale jistě, není to vůbec lehký, ale jsem ráda, že jsem se do toho pustila. Tak co, mám tady nějakýho dalšího otužilce?“ vyzvala Hanychová příznivce, aby to také zkusili.

Témata: Agáta Hanychová