Koukalová se odhalila pro Playboy: Charita pro lidi s problémem, který měla!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. prosince 2020 17:27 | Aktualizováno: 12. prosince 2020 22:05

Gabriela Koukalová již před časem přiznala, že se potýkala s poruchou příjmu potravy. Teď se rozhodla netradiční formou pomoci lidem, kteří trpí stejným problémem. Musela se ovšem svléknout.

Gabriela Koukalová se možná i díky rozvodu s bývalým manželem pořádně odvázala a přijala nabídku na televizní angažmá. U toho to ale neskončilo. Nafotila totiž charitativní kalendář a před objektivem se nijak nestyděla.

Nyní se nestíhá divit číslům prodeje kalendářů. „Jsem obrovsky vděčná a srdečně Vám děkuji za to, že jste se jejich nákupem rozhodli podpořit můj nadační projekt. Veškerý výtěžek jde na pomoc lidem s poruchami příjmu potravy,“ uvedla dnes na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Gabriela Koukalova (@gabrielakoukalova)

„Zároveň moc děkuji Lence Hatašové za krásné fotky a zlaté ruce, mnoha lidem z časopisu Playboy a CNN Prima NEWS za profesionální a zábavnou spolupráci a hlavně za podporu! Velmi si vážím Vaší pomoci!“ pokračovala někdejší biatlonistka.

Koukalová dále lidem prozradila, že jsou k dispozici ještě další kalendáře. „Je jich už menší počet, tak pokud máte zájem, můžete mrknout na odkaz v mém předchozím příspěvku, kde si ještě můžete nějaké koupit,“ dodala.

Témata: Gabriela Soukalová