Daniela Písařovicová: Konec v ČT moderátorka proplakala!

Daniela Písařovicová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. prosince 2020 14:45

Dnešní oslavenkyně Daniela Písařovicová se v pátek neubránila emocím kvůli reakci lidí na její odchod z České televize. Oblíbená moderátorka je přesvědčena, že se něco takového už nebude opakovat.

Jak vás stars24.cz informoval, včera byl oznámen blížící se konec Daniely Písařovicové v České televizi. Od ledna už sympatickou moderátorku zpravodajství na televizních obrazovkách vídat nebudeme. Po šestnácti letech se rozhodla z Kavčích hor odejít.

Písařovicová v oficiálním prohlášení, které zveřejnila na sítích ČT, přiznala, že to nebylo snadné rozhodování, prý však nastal čas na změnu. Příznivcům se následně ozvala i na instagramovém profilu.

„Proplakala jsem se celým dnem, protože tolik nádherných zpráv, kolik mi dneska přišlo, tak to nevím, jestli se bude ještě někdy opakovat. Strašně moc děkuju a slibuju, že na ně odpovím, ale bude to možná chvíli trvat,“ svěřila se na sociální síti.

Dnes se Písařovicová pravděpodobně dočká dalších vřelých vzkazů od příznivců. V sobotu totiž slaví 42. narozeniny. Přejeme tedy hodně štěstí a zdraví!

Témata: Daniela Písařovicová