Markéta Konvičková oznámila nástup do práce! Od ledna bude dělat…

Markéta Konvičková bude moderovat pořad Sama doma. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. prosince 2020 14:04

Markéta Konvičková přivedla dceru Amálku na svět teprve nedávno, jen mateřským povinnostem se ale věnovat nehodlá. Zpěvačka oznámila nástup do práci v úplně jiné profesi.

Markéta Konvičková již dopředu avizovala, že až se stane maminkou, nebude jako její dobrá kamarádka Monika Bagárová. Ta jasně řekla, že veškerý čas bude momentálně věnovat dítěti. Sympatická blondýnka to má jinak.

Jenže možnost veřejně vystupovat se svými pěveckými čísly jí zapovídají současná opatření proti šíření koronaviru. Někdejší účastnice SuperStar však dostala jinou pracovní nabídku, kterou s velkou radostí přijala.

„Budu od nového roku roku součástí pořadu Sama doma na ČT1 a budu se ho snažit jednou za 14 dní ‚moderovat‘. Většinu asi teda odzpívám, ale věřím, že to bude super. A kdyžtak mě Linda zachrání,“ oznámila na instagramu.

Konvičková následně vyzvala fanoušky ke spolupráci. „Budeme zvát hudební hosty a budu ráda za vaše tipy, koho byste tam rádi viděli a slyšeli. Pište do komentářů. Já jsem dostala propustku a už jedu zase za malou!“ dodala.

Témata: Markéta Konvičková