Karel Gott (†80): Mistrova kolegyně připomněla, proč byl fenomenální!

Karel Gott 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. prosince 2020 12:00

Od smrti legendárního Karla Gotta uplynul už více než rok a dva měsíce, a tak je jeho fanouškům dobré občas připomenout, jaký fenomén to byl. V tomto týdnu se o to postarala jeho podobně slavná kolegyně.

Monika Absolonová si díky připomínce od facebooku vzpomněla na šest let starý koncert Karla Gotta (†80), který se odehrál v O2 aréně. „Já se šla s mamkou podívat. Bylo to skvělý, jako vždy, jen se stal technický problém s projekcemi,“ uvedla příznivce do situace.

Koncert se tenkrát natáčel, proto se o přestávce řešilo, co s tím udělají. Slavný zpěvák tehdy prokázal svou velikost. „Nakonec se Kája rozhodl, že ještě jednou zazpívá začátek koncertu i s opravenými projekcemi,“ připomněla jeho kolegyně.

Koncert tenkrát sledoval i Leoš Mareš, který divákům nečekaný přídavek vysvětlil. „Vzali to skvěle! Pak se ale stalo, že se Kája musel převléct na druhou půlku, což v tom stresu nikomu nedošlo,“ pokračovala zpěvačka.

Ivana Gottová seděla vedle Absolonové a přišla s neotřelým nápadem. „Akčně vymyslela, ať jdu zazpívat. Leoš se toho chytil a vytáhl mě na jeviště a já stála před vyprodanou halou a díky skvělému BoomBandu jsem zpíval Lásko má, já stůňu. Pak jsem Kájovi odnesla květinové dary a uvedla ho,“ prozradila.

„Zážitek to byl ohromný. Až do konce koncertu mi pak bušilo srdce,“ dodala Absolonová v příspěvku na instagramovém profilu.

Témata: Karel Gott Monika Absolonová Leoš Mareš Ivana Gottová