Linda Vojtová: Nedlouho po smrti dědečka šla s pravdou ven!

Linda Vojtová, foto: archiv Lindy Vojtové a Vadima Petrova 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. prosince 2020 9:50

Linda Vojtová letos oslavila již 35. narozeniny, a tak možná už někdy slýchala otázku na děti. Jen pár dní po smrti slavného dědečka se modelka rozhodla jít s pravdou ven.

V životě Lindy Vojtové střídá smutnou zprávu naopak odhalení té dobré. Vnučka zesnulého hudebního skladatele Vadima Petrova (†88) se může těšit na někoho, kdo zcela vyplní místo po dědečkovi.

Na pátečním posledním rozloučení, kterého se osobně nezúčastnila, vyšlo najevo jedno tajemství. Poslala totiž věnec, z jehož stuhy vyplynulo, že je těhotná. „Nikdy nezapomeneme. Linda, Josh a nenarozený pravnouček,“ stálo na ní napsáno.

Podle informací webu super.cz je modelka, která odstartovala kariéru v patnácti letech, ve čtvrtém měsíci těhotenství. Její krásu mohli v minulosti obdivovat v evropských velkoměstech Paříži, Miláně či Barceloně nebo na titulkách renomovaných módních časopisů.

Vojtová se s dědečkem rozloučila také na sociální síti. „Dneska je moc smutný den. Odpočívej v pokoji, dědo, mám tě ráda,“ napsala na instagramovém profilu.

Témata: Linda (topmodelka) Vojtová