Dominika Gottová přiznala: Začíná mi to tu ubližovat!

Dominika Gottová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. prosince 2020 8:40 | Aktualizováno: 12. prosince 2020 15:38

Dominika Gottová možná počítá poslední dny v Česku, kam se koncem loňského roku slavně vrátila. Nyní však opět uvažuje o odchodu do Finska. Nejstarší dcera slavného zpěváka vysvětlila, co ji k tomu vede.

Dominika Gottová si v posledních dnech a týdnech často říká o pozornost. V tomto týdnu především šokovala tvrzením, že ona a její tři sestry údajně mají bratra, jehož existenci Karel Gott (†80) tajil.

Předtím se zase během pobytu ve Finsku měla pokusit o sebevraždu, od které ji zachránil manžel. K tomu se podle všeho chce vrátit, i když dlouho přesvědčeně tvrdila, že jejich vztah skončí rozvodem.

Teď už je ale zpátky v Česku, kde by měla strávit vánoční svátky. Následně je ale možné, že se opět natrvalo přesune na sever Evropy. Některé aspekty života v rodné zemi jí totiž vůbec nevyhovují.

„Česko a Finsko se těžko porovnává. V Česku mám maminku, více přátel, ale mám tady absolutní ztrátu soukromí, což mi začíná psychicky velmi ubližovat,“ svěřila se nejstarší dcera legendárního zpěváka webu extra.cz.

Témata: Dominika Gottová