Vendula Pizingerová pobavila příznivce: Říkají, že mi to sluší…

Vendula Pizingerová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. prosince 2020 16:53

Vendula Pizingerová má spoustu příznivce, které teď ze zcela pochopitelných důvodů možná trochu zanedbává. Nedávno si na ně ale přece jen vzpomněla a nejspíš je i hodně pobavila.

Vendula Pizingerová je momentálně kvůli mateřským povinnostem v jednom kole. Před dvěma měsíci se jí narodil syn Josef, v osmačtyřiceti letech se tak opět stala maminkou. Právě kolem chlapce se nyní v domácnosti všechno točí.

Prezidentka Kapky naděje tak zanedbává své povinnosti na sociálních sítích, kde jsou fanoušci zvyklí, že se jim věnuje. Před pár dny si to naštěstí uvědomila. „Dlouho jsem nevložila žádnou svoji fotografii,“ konstatovala.

Jenže snímek, který zvolila, je velice podivný. Pizingerová tím chtěla zareagovat na to, co jí lidé v poslední době říkají. „ Všichni jsou ke mně milí, jak mi to porodu sluší,“ svěřila se v doprovodném textu.

„Můj muž mi dnes poslal tuto fotografii, kterou pořídil dávno před porodem. Jestli mne takhle vidí, tak se nedivím, že by radši šel s klukama na pivo. No tak snad se to nezhoršilo,“ dodala s nadsázkou.

Témata: Vendula Pizingerová