Monika Bagárová všechny zaskočila: Tohle myslí vážně?!

Monika Bagárová 19

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. prosince 2020 13:20 | Aktualizováno: 13. prosince 2020 21:55

Zpěvačka Monika Bagárová (26) ukázala, po kom se tak povedla! Ukázala svou maminku, která ale vypadá spíše jako její o něco málo starší sestra. A fanoušci jsou z ní úplně paf!

O sedm let mladší sestru Natálii už fanoušci Moniky Bagárové dobře znají. Dívky spolu dokonce natočily i klip. Teď zpěvačka ukázala i svou maminku. A fanoušci zůstali jen nevěřícně zírat!

Bagárová na svém instagramu zveřejnila fotku své maminky, která drží v náručí malou Rumii. Zpěvačka při té příležitosti zároveň mamince, která se také jmenuje Monika, popřála k narozeninám.

„Maminko moje, ty moc dobře víš, co pro mě znamenáš. Krásné 45 narozeniny ! Hlavně zdravíčko,“ napsala k fotce zveřejněné na instagramu. Na snímek se můžete podívat v naší fotogalerii. 

Fanoušci ale nemohli uvěřit, že to zpěvačka myslí vážně a že si z nich nedělá legraci. Mnozí totiž krásnou blondýnku pokládali za zpěvaččinu přítelkyni nebo dokonce starší sestru! „Máma? Já že nějaká kamarádka. Vypadá perfektně, klobouk dolů,“ smekla paní Eva.

„Taky jsem si to myslela, že je to kamarádka, nebo chůva na hlídání Ruminky. Ale jestli je tohle mamina, tak klobouk dolů, krásnější ženu jsem neviděla,“ přidala se další fanynka. „Houby 45, 25. Jde vidět, po kom jsi tu krásu zdědila,“ chválí geny Bagárů fanynka Kristy.

Témata: Monika Bagárová