Lucie Gottová a zvrat v rodině: Je to úředně potvrzeno!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. prosince 2020 8:33

V rodině Karla Gotta došlo v posledních dnech ke dvěma zajímavým odhalením. Jedno se týká existence údajného zpěvákova syna, druhé souvisí s Lucií Gottovou. Co se stalo?

Lucie Gottová možná v těchto dnech ani nestíhá vstřebávat, co všechno se kolem ní odehrává. Jak vás stars24.cz informoval, její starší sestra Dominika tvrdí, že mají bratra, o kterém veřejnost dosud neměla ani tušení. To ale není všechno.

Podle informací webu blesk.cz sama udělala zásadní krok ve svém osobním životě. Už i formálně je u konce manželství třiatřicetileté dcery legendárního zpěváka s o sedm let starším kuchařem Janem Kovaříkem, bylo totiž úředně rozvedeno.

Oba již před časem deklarovali, že se na všem dohodli a mají spolu nadále korektní vztahy. To je důležité především pro jejich dva nezletilé syny: desetiletého Vojtu a o dva roky mladšího Honzu.

Jak to vlastně celé prasklo? Při připomínce nedožitých 81. narozenin Karla Gotta (†80) letos v červenci si nešlo nevšimnout toho, že ve vzkazu od nejbližších již chybělo Honzovo jméno. Krátce nato přišlo vysvětlení.

Témata: Lucie Kovaříková (dříve Gottová)