Šafářová a Plekanec šli s pravdou ven: Dohoda o podobě Vánoc!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 16:56 | Aktualizováno: 11. prosince 2020 22:01

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec žijí střídavě na více adresách, které jsou od sebe poměrně daleko. Museli si tedy mezi sebou vyjasnit, kde budou trávit letošní vánoční svátky. Na jaké místo padla jejich volba?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec mají o důvod víc, proč mít v oblibě vánoční svátky. Loni totiž dostali ten nejlepší dárek pod stromeček, když se jim narodila dcera Leontýnka. Idyla pokračuje i po dvanácti měsících.

Svědčí o tom fakt, že se slavný český sportovní pár zasnoubil, výhledově je tedy čeká svatba. Zatím je ale předčasné o ní hovořit, ve společné domácnosti hokejisty a tenistky se momentálně řeší Vánoce.

Šafářová je má moc ráda, proto poodhalila, jak se s partnerem domluvili. „Po dobu mé sportovní kariéry to byla jedna z nejvíce ceněných chvil s rodinou, takže předpokládám, že je budeme trávit v Brně,“ prozradila pořadu ShowTime.

Plekanec se na štědrovečerní tabuli může těšit na smaženého kapra s bramborovým salátem, méně už bude vyhlížet jinou tradici. „Všichni zpívají a já koukám. To je pro mě opravdu ideální tradice,“ přiznal se.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec