Richard Genzer obětí milionového podvodu! Opravdu si tohle říkal?

Richard Genzer 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 16:10

Richard Genzer se podle svých slov stal obětí podvodu, kterým ho kdosi připravil o miliony korun. Ještě více šokující je však jeho reakce. Známý bavič si prý říkal, že „je to v pohodě“. Jenže se zdá, že se přepočítal…

Umělcům doba koronavirové pandemie pochopitelně nepřeje, jejich peněženkám rozhodně neprospívá. Potvrdil to také Richard Genzer, když byl hostem talk show 7 pádů Honzy Dědka. Teď prý ukazuje rodině, jak vypadá chudoba.

Dokonce prý uvažuje o tom, že začne rozprodávat věci, včetně hausbótu, který hodně „žere“. Jak navíc přiznal, s plovoucí obytnou stavbou má jeho špatná finanční situace hodně společného. Bavič se totiž stal obětí podvodu.

„Stavěl jsem si hausbót a ten frajer mě podvedl. Teď by se mi ty peníze šikly,“ přiznal Genzer s tím, že opravdu nešlo o málo peněz. „Podvedl mě o dva miliony, říkal jsem si, že to je v pohodě, že to nadělám. Ale už jsem minus čtyři miliony,“ prozradil.

Genzer má nyní zapůjčený hausbót. „Je to skvělý bydlení. Je tam obývák, koupelna, ložnice, skříně, pračka, terasa a nas**ný labutě,“ dodal hvězdný člen populární Partičky.

Témata: Richard Genzer