Vadim Petrov (†88): Dojemný poslední vzkaz fanouškům!

Linda Vojtová a Vadim Petrov, foto: archiv Lindy Vojtové a Vadima Petrova 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 14:00

Česko v tomto týdnu zasáhla informace o úmrtí skladatele Vadima Petrova, který ale ještě stihl zanechat na sociální síti fanouškům dojemný vzkaz. Co v něm stojí?

V úctyhodném věku 88 let v pondělí zemřel po dlouhé nemoci skladatel, klavírista a hudební pedagog Vadim Petrov, s jehož dílem, které čítá neuvěřitelných 1400 titulů, se měla možnost seznámit řada lidí, kteří možná sledovali i jeho facebookovou stránku.

Právě tam se po jeho smrti objevil dojemný poslední vzkaz, který tam už zanechal některý z blízkých. Je navíc doplněn videem a začíná následujícími slovy: „Milí moji přátelé, loučím se s vámi všemi.“

„Bylo mi neuvěřitelnou radostí psát hudbu pro děti, maminky i tatínky, prostě pro všechny dobré lidi. Využil jsem svůj čas na zemi a plnými doušky jsem si užíval život až do posledních jeho chvil,“ píše se na sociální síti.

Profil podle všeho zůstane i nadále aktivní. „Na FB zde bude s vámi moje pozemská rodina a má duše nyní letí do muzikantského nebe. Mám vás všechny rád a zůstanu s vámi v mých pohádkách,“ dodali nejbližší.

Témata: Vadim (skladatel) Petrov