Expartner Erbové Gulaši: Miminka se dočkal s jinou!

Michal Gulaši 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 12:25

Michal Gulaši se na nějaký čas z titulků vytratil, což bylo po turbulentním rozchodu s Vlaďkou Erbovou poměrně pochopitelné. V osobním životě ale narazil na jinou ženu, se kterou se má podle všech indicií velmi dobře.

Kdo nesleduje hokejovou extraligu, kde nastupuje v dresu Komety Brno, tomu utkvěl Michal Gulaši v paměti především zásluhou vztahu s Vlaďkou Erbovou. Dopadlo to však neslavně, jejich cesty se nakonec rozešly.

Brněnský obránce po rozchodu s modelkou navázal nový vztah a již koncem května se objevily spekulace, že se s novou partnerkou těší na prvního potomka. Nakonec se potvrdilo, že se zakládají na pravdě.

Definitivní důkaz o tom všichni dostali na podzim. Podle informací webu super.cz se stal již před více než měsícem otcem syna. Chlapce přivedla na svět potetovaná kráska, kterou on sám na sociální síti označil za lásku svého života.

Komentář Erbové neznáme, ona má však svých příjemných starostí dost. Jak vás stars24.cz informoval, nedávné fotografie naznačují, že k sobě opět hledají cestu s bývalým manželem Zdeňkem Bahenským.

Témata: Michal Gulaši