Roman Vojtek promluvil: Jak na malého brášku reagovaly jeho děti z prvního manželství?

Roman Vojtek (herec) 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. prosince 2020 11:34 | Aktualizováno: 10. prosince 2020 19:23

Herec Roman Vojtek a jeho manželka Petra se radují z prvního společného potomka. Doma na malého Nathaniela čekali mimo jiné jeho dva starší sourozenci Edita a Benedikt, které má Vojtek z prvního manželství. Jak jeho děti na miminko zareagovali?

Roman Vojtek si užívá otcovské povinnosti naplno. Dokonce už si stihl pořídit koupelnové selfíčko s maličkým Nathanielem. Popsal také, jak to teď u nich doma vypadá. „Každý máme nějaké starosti. Ty naše jsou teď moc krásné. Odříhne si... neodříhne si... ODŘÍHL SI,“ raduje se herec, který má ještě dvě starší děti z prvního manželství.

Edita i Benedikt jsou z malého bratříčka nadšeni. Uvítali ho doma ihned po příchodu z porodnice. Dokonce se o něj chtějí starat! „Ben: Můžu mu dát aspoň na jídlo nějakou tu ovocnou kapsičku ? My: on ale zatím pije jenom mlíčko. Ben: Tak jo. Tak ať ho dopije, tak já mu donesu tu kapsičku, ať nemá hlad,“ popsal šťastný tatínek Roma, jak se snaží starší bráška pomáhat tomu mladšímu.

Starst se o tři děti je ale náročné. To ví i Roma, který se manželce snaží pomáhat se vším kolem miminka. Dokonce ho i uspává. „A teď už fakt všichni dobrou,“ okomentoval fotku, na které mu malý Nathanuel leží na hrudníku a odpočívá. „Lásky moje,“ rozplývá se spokojená maminka Petra.

Dojemné fotky s miminkem rozněžnili i kolegy novopečených rodičů. „Taťko - Ty jsi omládl!!!!!“ vzkazuje Vojtkovi herec Václav Kopta. „Pašák,“ přidává se herečka Daniela Šinkorová. „Užívejte si to,“ přidala se zpěvačka Leona Machálková.

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová