Lucie Vondráčková zaskočila fanoušky: Tohle svým dětem běžně nedělá!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 11:41 | Aktualizováno: 10. prosince 2020 22:02

Fanoušci jsou od Lucie Vondráčkové na něco zvyklí a dobře si uvědomují, že je zodpovědnou maminkou, která své děti nevystavuje na sociálních sítích. I ona ale občas udělá výjimku.

Lucie Vondráčková je od rozpadu manželství nezadaná a veškerou lásku věnuje svým dvěma synům, které má s hokejistou Tomášem Plekancem. Její fanoušci dobře vědí, že soukromí nezletilých chlapců bedlivě hlídá, musí se tak smířit s tím, že je neukazuje.

Teď ale udělala výjimku, když ukázala na instagramovém profilu staršího syna. Měla k tomu důvod, navíc nešlo o aktuální, ale mnoho let starou fotografii, kdy její vztah s někdejším kapitánem reprezentace ještě fungoval.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial)

Matyáš totiž před několika dny slavil narozeniny. „A už je to devět let. Všechno nejlepší, Maty! Máma,“ vzkázala oblíbená herečka a zpěvačka na sociální síti, kde se následně sešly desítky přání od příznivců.

Vondráčková příspěvek zveřejnila jen dva dny poté, co Plekanec oznámil, že se bude výhledově znovu ženit. Možná mu zkrátka chtěla připomenout, aby jako otec nezapomínal na ratolesti z předchozího vztahu.

Témata: Lucie Vondráčková