Bývalá primátorka Adriana Krnáčová bojuje s RAKOVINOU!

Adriana Krnáčová (autor: Tomáš Tkáčik) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 11:00

Pokud vás v poslední době překvapila vizáž Adriany Krnáčové, tak vězte, že k ní byl osud nemilosrdný. Někdejší primátorce hlavního města byla diagnostikována rakovina.

Adriana Krnáčová opustila post pražské primátorky již před dvěma lety, působení v čele největšího českého města se podle všeho podepsalo na jejím zdraví. Šedesátiletá rodačka z Bratislavy se rozhodla jít s pravdou ven.

Mělo totiž své opodstatnění, když se někdejší politička v létě objevila s krátkými vlasy. Nyní webu blesk.cz potvrdila, že bojuje s rakovinou prsu. K lékařům, kteří jí nemoc diagnostikovali, přišla kvůli úplně něčemu jinému.

„O rakovině prsu jsem se dozvěděla tak, že jsem šla ke svému lékaři s tím, že mě bolí pravé rameno. Nemohla jsem hýbat rukou při sportu,“ prozradila serveru s tím, že byla poslána na ultrazvuk. „Tam mi řekli, že se mám urychleně objednat na vyšetření, že to nevypadá dobře,“ uvedla.

Po absolvování vyšetření a zhodnocení situace došlo na konzultaci s paní profesorkou. „Ona mi řekla, že ta šance tam určitě je, ale není veliká. Tak jsme se hned pustily do brutální léčby. Snažila jsem se to zvládnout,“ dodala Krnáčová.

Témata: Adriana Krnáčová