Ivana Zemanová: Velké odhalení týkající se jejího působení na Hradě!

Ivana Zemanová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 8:28 | Aktualizováno: 10. prosince 2020 22:02

Ivana Zemanová má v roli první dámy svůj styl, který se liší od toho, jak se prezentovaly její předchůdkyně. V těchto dnech došlo navíc k velkému odhalení. Jak to je s jejím působením na Pražském hradě?

Co se týče pozice první dámy, Dagmar Havlová nasadila laťku hodně vysoko. Není divu, vždyť jí k tomu předurčovalo její povolání herečky, díky němuž byla na pozornost lidí odjakživa zvyklá. Její nástupkyně to dělají po svém.

Ivana Zemanová je první dámou již sedm let, je však poměrně neviditelná. Naposledy ji lidé měli možnost vidět počátkem října během senátních voleb. Následné předávání státních vyznamenání, kterého by se jistě zúčastnila, už se kvůli koronavirové pandemii nekonalo.

Před několika dny přišel se zajímavým odhalením týkající se současné první dámy Deník N. Tomu se při mapovaní činnosti Zemanové podařilo zjistit, že jí na Pražském hradě zrušili sekretariát.

Málo se přitom ví, že Zemanová se na Hradě mihla už předtím, než se hlavou státu stal její manžel. Od dubna 2011 do dubna 2012 byla produkční odboru kultury Správy Pražského hradu, tehdy byl prezidentem Václav Klaus.

Témata: Ivana Zemanová