Hrozná zpráva pro moderátorku Svarovou! Její manžel havaroval na dálnici!

Savarová, Aneta 5

Autor: Hrušková, stars24.cz

13. března 2018 17:31

Situace na silnicích je stále horší a horší. Své o tom ví i moderátorka Aneta Savarová. Její muž nezvládl řízení a havaroval na dálnici D4. Po bouračce musel být převezen do nemocnice.

Celá situace se odehrála za deštivého počasí na kluzké vozovce. Podle informací policejní mluvčí řidič nezvládl situaci zapříčiněnou počasím. Podle svědků nehody vypadala situace opravdu hrozivě. "To auto to vymrštilo na kopec, skončilo na střeše, dvakrát se převrátilo a porazilo dva stromy. Divím se, že to přežil,“uvedl Blesku svědek, který celou nehodu viděl. Je tedy zřejmé, že měl manžel moderátorky opravdu velké štěstí, v tu chvíli při něm stáli všichni svatí.

Po příjezdu hasičů a sanitky na místo nehody, se dokázal, manžel moderátorky Patrik Flaišinger, dostat z auta sám. Řidič utrpěl středně těžké zranění a musel být sanitkou převezen do Motola," uvedla mluvčí hasičů Petra Effenbergerová. Podle všech informací se jednalo o zranění hlavy. Manžel moderátorky však není v ohrožení života.

„Bohužel je to tak. Dostal smyk na kluzké vozovce, i když povolenou rychlost nepřekročil. Naštěstí je v pořádku. Byl jediným účastníkem nehody,“ potvrdila Aneta Savarová deníku Blesk. Aneta Savarová je bývalá moderátorka zpravodajství České televize. Za Flaišingera je provdaná dva roky. Spolu s manželem Patrikem mají ročního syna, je tedy skutečně štěstí, že nehodu přežil.  

Kvůli nehodě Flaišengera byla způsobena i druhá bouračka. Do policejního vozu, který odkláněl dopravu na místě nehody, vrazilo projíždějící auto. Při této nehodě naštěstí nebyl nikdo zraněn. Doprava se na dálnici D4 ještě více zpomalila a znepříjemnila tak řidičům cestu.

Patrik Flaišinger je známý podnikatel, často přezdívaný jako Král kasín. Podle obchodního rejstříku je vlastníkem několika kasín v České republice. Aneta Savarová si svého manžela vzala v roce 2016 a to pouze čtyři měsíce od jejího rozvodu s prvním manželem Janem Harangozzou.

Témata: Aneta Savarová