Dominika Gottová vyzradila tajemství o synovi Karla Gotta (†80)!

Fotografie otce, o které píše Dominika Gottová. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. prosince 2020 18:26 | Aktualizováno: 9. prosince 2020 22:10

Dominika Gottová vystoupila již před několika dny se šokujícím tvrzením o existenci údajného syna zpěváka Karla Gotta. Nyní jeho nejstarší dcera celou záležitost ještě rozvedla.

Jak vás stars24.cz informoval před několika dny, Dominika Gottová přišla se šokujícím tvrzením, že Karel Gott (†80) měl syna a ona tudíž bratra. Dnes se ke spekulacím vyjádřila znovu.

„S jistotou teď mohu říci, že máme!“ prohlásila vítězoslavně ve vyjádření, které má stars24.cz k dispozici. Odvolává se přitom na informace od dvou důležitých osob života otce, které jí to měly potvrdit.

Gottová prý dobře ví, o koho jde. „Dotyčný chlapec je ale nezletilý a moc se neznáme, viděli jsme se jen sporadicky. Myslím si ale, že by veřejnost měla vědět, že můj otec, Karel Gott, měl vytouženého syna! A to s ženou, která byla jeho celoživotní múzou a nyní se se svým synem rozhodla odejít žít na Kanárské ostrovy, kde jsou mimo dohled veřejnosti,“ uvedla.

Podle vyjádření nejstarší dcery slavného zpěváka jde o Alici Kovácsovou. „Když jsem letos s týmem psala knihu Poslední roky s Karlem, na přímý dotaz, zda je její syn také synem mého otce, odpověděla, že neví, komu by odpověď pomohla či spíše koho by potěšila. Informaci tedy nevyvrátila! Následně ale, až po uzávěrce knihy, poskytla kolegům v redakci knihy fotografii, na které je dotyčný chlapec s mým otcem vyfocený,“ napsala.

Gottová dle svých slov nechce nikomu ublížit. Proč tedy vyšla s touto informací ven? Národ si prý zaslouží vědět pravdu. „Pokud jde o mne samotnou, tato informace mne velmi potěšila. Vždy jsem si přála mít bratra!“ dodala.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová