Hvězda Ulice Obermaierová: Potíže kvůli koronaviru? Stále má...

Jaroslava Obermaierová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. prosince 2020 16:08

Jaroslava Obermaierová měla tu smůlu, že se nakazila koronavirem, a tak pochopitelně musela veškerá práce stranou. Doprovázejí infekci u hvězdy Ulice nějaké závažné zdravotní potíže?

Věkově už spadá do rizikové skupiny, přesto Jaroslava Obermaierová nijak nevyšilovala, když u ní testy potvrdily nákazu koronavirem, o čemž jsme vás informovali před několika dny. Pochopitelně se ale izolovala od ostatních lidí.

Dopředu ale hvězda Ulice naznačovala, že se těší na natáčení, které byla nucena přesunout. Vývoj onemocnění je u ní naštěstí příznivý, což potvrdila. K žádnému výraznému zhoršení zdravotního stavu u ní nedošlo.

„Musím to zaklepat, ale stále mám lehký průběh. Cítím se dobře, nic mi není, žádné horečky, žádné bolesti. Stále mám čich i chuť, tak doufám, že už to tak zůstane,“ prozradila oblíbená herečka webu super.cz.

Obermaierová by právě dnes měla absolvovat testy, které rozhodnou o tom, zdali už bude moci opět jít do práce. „Doufám, že vyjdou negativní, abych se už mohla vrátit do Ulice a začít zase točit,“ dodala s tím, že by také o Vánocích ráda navštívila některé přátele.

Témata: Jaroslava Obermaierová