Veronika Arichteva se nepodvolí? Tahle česká tradice u ní asi nemá šanci!

Veronika Arichteva se synem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. prosince 2020 14:31 | Aktualizováno: 10. prosince 2020 22:02

Češi mají dodržování zvyků a tradic poměrně rádi, naposledy to bylo vidět před pár dny na Mikuláše. Veronika Arichteva s ním má ale tak trochu problém. Přiznala to na sociální síti.

Uživatele sociálních sítí pochopitelně zajímá, jak slaví Mikuláše, který letos připadl na uplynulý víkend, slavné maminky. Olga Menzelová třeba tvrdí, že velice specificky. Jak je tomu v případě Veroniky Arichtevy?

Známá herečka se na letošního Mikuláše obzvlášť těšila, vždyť je maminkou teprve krátce. „Bez Mikuláše, anděla a čerta. Letos asi neni dobrý potkávat tyhle tři. Vlastně potkávat jakejkoliv počet lidí. Tak jsem se rozhodla, že zavedu tradici,“ svěřila se na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Opatření kvůli koronaviru zkrátka běžné oslavě s lidmi převlečenými za výše zmíněné bytosti nepřála. Někdejší účastnice StarDance ovšem naznačila, že v jejich domácnosti se tato trojice neobjeví nikdy.

„Každej rok, místo vědomýho strašení vlastního dítěte, budem chodit dávat jablíčka, mrkev a seno zvířátkům v lese a básničku říkat jim. Příště bude mít Luka pod krmelcem už i ňákou vejslušku,“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva