Vdova po architektovi Kaplickém už není sama! Na udílení cen Český lev se objevil nový muž!

Eliška Kaplicky 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

13. března 2018 9:49

Překvapením večera, na udílení filmových cen Český lev, byl nový pár. Vdova po architektovi Kaplickém, Eliška Kaplicky nepřišla sama. Po jejím boku se objevil sympatický muž a soudě podle jejich chování to vypadalo, že se k sobě mají.

Oba se po konci přenosu České televize rychle vzdálili pryč. Zřejmě nechtěli provokovat a všem ukazovat nový vztah na odiv. „Doprovází mne přítel,“ sdělila médiím.

Druhý den však už mluvila jinak. Sdělila, že to byl pouze doprovod, nikde prý neřekla, že jde o nový vztah. „Tím přítelem nebyl myšlen milenec. Známe se už dlouho a je to můj spolupracovník,“ sdělila deníku Blesk.

Co bylo za náhlou změnou její výpovědi nikdo netuší. Možná šlo jen o ujasnění mezi nimi, jaký vztah to prozatím je, to zůstává záhadou. Co je ale jasné je fakt, že se k sobě během večera chovali jako pár. Trávili celou dobu společně a odchod z ceremonie také neabsolvovali každý zvlášť. Nikdo zatím netuší, kdo je onen neznámý muž.

„Zatím tam není nic, co bych vám chtěla potvrdit, anebo být v něčem konkrétnější,“ dodala ještě. Tím se tedy nevyvrací ani fakt, že by mohlo jít a nový pár. A proč by ne, od smrti architekta Jana Kaplického uběhlo už devět let a nikdo nechce zůstat sám. Zvlášť ne mladá krásná žena. Pokud je tohle Elišky nový přítel, tak jí to ze srdce přejeme, vypadala totiž po jeho boku opravdu šťastně.

Jan Kaplický byl známý český architekt. Mezi jeho nejslavnější díla patří například projekt „Blob“, který je výstředním návrhem knihovny, ta měla stát na Letné. Tento projekt se ani po jeho úmrtí nezrealizoval.

Témata: Eliška Kaplicky Jan Kaplicky