Olga Menzelová specificky slavila Mikuláše: Nepodléhá trendům!

Olga Menzelová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. prosince 2020 12:59

Mikuláše máme za sebou a už se můžeme těšit na Vánoce. Jak prvně jmenovaný svátek strávila Olga Menzelová? Vdova po slavném filmaři tvrdí, že rozhodně nepodlehla žádným současným trendům.

Mikuláše jsme tu měli už o uplynulém víkendu a vzhledem k rozvolnění o několik dní dříve si ho lidé mohli užít o něco více, než původně předpokládali. Každý rok se především maminky snaží připravit svým dětem pěknou oslavu tohoto svátku.

Do této kategorie by mohla spadat i Olga Menzelová, která je matkou tří nezletilých dětí. Existenci toho nejmladšího, syna Alberta, přiznala teprve na počátku listopadu, několik týdnů poté, co umřel její manžel.

Producentka však přiznala, že jí tradice s Mikulášem, čertem a andělem moc neříká. Na instagramovém profilu vdova po slavném režisérovi prozradila, jak letos Mikuláše strávila. Dokumentovala to i fotografií.

„Specifická oslava Mikuláše. Postavily jsme s Evičkou teepee v lese, reminiscence v řece. Nepodléhám současným otužovacím trendům. Vlastně nepodléhám žádným trendům. Sauna a pak rozpuštěné žiletky v žilách. Nejvíc! Vlastně i bez sauny. Už mnoho let,“ napsala Menzelová.

Témata: Olga Menzelová