Bohuš Matuš: PRVNÍ FOTO dcery Natálky!

Bohuš Matuš 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. prosince 2020 8:40 | Aktualizováno: 9. prosince 2020 17:02

Bohuš Matuš se na závěr minulého týdne dočkal narození prvního potomka. Fanoušci nemuseli dlouho čekat, zpěvák se včera konečně pochlubil fotkou novorozené dcery na sociální síti.

Bohuš Matuš servíruje lidem informace o narození prvního potomka postupně. My jsme vás o něm informovali v pondělí, to už však bylo miminko téměř 24 hodin na světě. V úterý večer přišel s něčím, na co fanoušci jistě čekali od první chvíle.

Někdejší bronzový Slavík se totiž na společném instagramovém profilu, který s nezletilou partnerkou Lucinkou mají, pochlubil první fotografií dcery Natálky. Od příznivců se pochopitelně dočkali mnoha gratulací.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Bohuš Matuš & Lucie ❤️ (@bohuslucie)

Novorozená holčička přišla na svět v neděli krátce před 23. hodinou, po porodu měla téměř čtyři kilogramy. Zpěvák měl pro hrdou maminku jen slova chvály. „Lucinka zvládla porod úžasně,“ nechal se slyšet.

Matuš si tak může zpívat alespoň doma, zvlášť pokud zná nějaké ukolébavky. I on jistě žehrá na to, že koronavirová opatření zapovídají konání jakýchkoliv hudebních vystoupení před diváky.

Témata: Bohuš Matuš