Andrea Pomeje: PRAVDA o myšlenkách na druhé dítě!

Andrea Pomeje a Petr Plaček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2020 16:55

Andrea Pomeje evidentně nechce, aby její dcera Anička zůstala jedináčkem, a tak už spřádá plány na dalšího potomka. Než se na to ale s přítelem vrhnou, je prý potřeba vyřešit některé věci.

Snad opravdu všem je známo, že Andrea Pomeje už má dceru s již zesnulým hercem a nositelem toho příjmení Jiřím (†54). Čas od času ale sama dá lidem impuls k tomu, aby se spekulovalo o dalším potomkovi.

Sympatická brunetka již poměrně dlouho chodí se svalovcem Petrem, takže by vztah mohli zpečetit společným dítětem. Ona sama se ostatně před časem nechala slyšet, že má splašené hormony. Teď k těmto plánům řekla zase něco víc.

„Dítě s Petrem určitě chceme a už kvůli tomu pomýšlím na nějaké náhradní povolání, protože s malým dítětem určitě nebudu po nocích někde za mixážním pultem,“ řekla zodpovědně přemýšlející dýdžejka webu super.cz.

Práce navíc není jediná věc, která ji trápí. Prý ještě nepřišel ideální čas. „Miminko nebude hned, bojím se, že kolem je tolik těhotných žen, že budou příští rok přeplněné porodnice,“ dodala Pomeje.

Témata: Andrea Pomeje