Markéta Konvičková o narození miminka: Znamení, že to bude holčička?!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2020 15:26

Markéta Konvičková se stala maminkou na přelomu léta a podzimu, kdy se jí narodila holčička. Od jaké chvíle věděla, že tomu tak bude? Zpěvačka naznačila, že dostala jisté znamení.

Brzy to budou tři měsíce, co Markéta Konvičková přivedla na svět dceru Amálku. V těchto dnech si ale na sociální síti zavzpomínala na úplně jiný den, a to konkrétně jeden dubnový. Bylo to znamení, že se jí narodí holčička?

7. dubna měla nastávající maminka první velký screening. „Řekli mi, že to vypadá na holčičku. Moje mamka mi na začátku těhotenství uháčkovala dva hajánky. Jednoho modrého Maxíka a tuhle Amálku,“ začala s vysvětlováním na instagramu.

„Já na všechny kontroly tahala jako talisman Amálku, protože mi něco uvnitř říkalo, že to bude právě ona. Byla bych vděčná i za kluka, jen aby byl zdravý a v pořádku,“ prozradila zpěvačka, jak to s nimi bylo.

„Teď tenhle hajánek zdobí Amálčinu postýlku a já každé ráno děkuju bohu, že jsme zdraví a v pořádku. Není to samozřejmost,“ dodala Konvičková, která se fotkou figuríny samozřejmě nezapomněla pochlubit.

Témata: Markéta Konvičková