Jak je na tom Josef Laufer? NOVÉ INFORMACE!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2020 14:45 | Aktualizováno: 9. prosince 2020 19:21

Josef Laufer je už tři čtvrtě roku zdravotně indisponován, informace o jeho stavu jsou jen kusé. Jeho spolupracovníkům to ale nebrání v tom, aby věřili, že je to všechno dobře dopadne.

V jarních měsících Evropu poprvé zasáhla koronavirová pandemie, s tehdejším zhoršením zdravotního stavu Josefa Laufera to však nemá nic společného. Známý umělec od té doby leží v nemocnici pod dohledem lékařů.

Známý zpěvák a herec podle posledních informací zůstává v bezvědomí, do zdravotnického zařízení prý přitom šel na poměrně banální operační zákrok. Jeho nejbližší spolupracovníci stále věří tomu, že se z nejhoršího dostane.

Jde například o skladatele Zdeňka Hrubého, který s ním dal dohromady muzikál Ostrov pokladů. „Stále se modlím za to, aby se můj spoluautor probudil z umělého spánku a příští rok na podzim se mohl uvést,“ svěřil se webu super.cz.

„Furt věřím, že Pepa se dostane do stavu, kdy bude v pořádku. Modlím se za něj. A ten muzikál by měl spatřit světlo světa na podzim roku 2021,“ dodává optimisticky. Tento termín přitom ohrožují i možné vládní restrikce.

Témata: Josef Laufer