Svůdná Dana Morávková: Předvedla bujné vnady a ukázala, čím se teď živí!

Dana Morávková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. prosince 2020 12:43

Dana Morávková (49) stejně jako její kolegové už dlouhé měsíce nemůže vystupovat na jevišti. Volný čas ovšem využila k tomu, aby nastartovala novou kariéru! A využila k tomu i své bujné přednosi!

Dana Morávková se těsně před padesátkou dala na novou kariéru! Zařadila se po bok mnoha svých mladších kolegů a kolegyň a stala se z ní influencerka! A opravdu ví, jak upoutat. Na sociálních sítích zveřejnila příspěvek s fotkou, na které v bílé košili ukazuje své velké vnady!

Své přednosti využila k tomu, aby fanouškům řekla něco o její současné situaci. „Tato fotka není reklama na krém, šampón, košili, ani na nic jiného. Tato fotka je reklama na reklamu. Od 13.3 nemůžeme pro vás hrát, a věřte, že se nám nesmírně stýská. Po práci na zkouškách, po představení, kolezích a vás, divácích. Vždyť mnoho z vás, kteří chodí ke mně na IG či FB, znám osobně,“ posteskla si herečka.

I když teď skoro nemůže vystupovat na jevišti, tak má přece jen nějakou práci. „Já mám to štěstí, že mne oslovují firmy, abych propagovala jejich výrobky či služby,“ vysvětluje Morávková s tím, že si ale ty, se kterými bude spolupracovat pečlivě Vybírá podle toho, čemu věří, co používá a co má ráda. T

„Těší mne vaše zpětná reakce, vaše názory a fotky. A také se propagací živím, protože názor některých politiků, že my herci máme jít pracovat třeba do zemědělství, je sice moc hezký... ale upřímně, ne v mém případě, to bych ani Agrofertu nepřála,“ směje se Dana Morávková.

Témata: Dana Morávková sociální sítě