Lenka Vlasáková a Jan Dolanský: Nové podrobnosti o svatbě!

Lenka Vlasáková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2020 13:19

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský až těsně před Vánoci oznámili, že letos konečně usednou u štědrovečerní tabule jako manželé. Teď se navíc herecká dvojice rozhodla prozradit další podrobnosti o nedávné svatbě.

Jak vás stars24.cz o uplynulém víkendu informoval, z hereckého páru Lenka Vlasáková a Jan Dolanský se během letošního roku po devatenácti letech společného soužití stal konečně i manželský. Novomanželům se to podařilo nějaký čas utajit.

Člověk by řekl, že doba koronavirová a s ní spojené restrikce svatbám zrovna dvakrát nepřejí, ale oni jsou evidentně jiného názoru. Podle Dolanského šlo o spontánní rozhodnutí, které vyplynulo ze situace.

„My jsme se tak prostě v pondělí rozhodli a ve čtvrtek, v pátek jsme se vzali. Takhle rychlé to bylo a taky nebylo co dělat, že jo,“ svěřil se pořadu Showtime. Svatba proběhla v kruhu nejbližších již v létě na zámku Křinec na Nymbursku.

Osmačtyřicetiletá Vlasáková a o osm let mladší Dolanský spolu vychovávají čtyři děti, z nichž jsou tři jsou jejich společné, a to synové Johan a Max a dcera Amálie. Herečka má ještě z předchozího vztahu dceru Sofii.

Témata: Lenka Vlasáková Jan Dolanský