Odhalení Dominiky Gottové: Ivana podezřele mlčí! Je to snad pravda?

Karel Gott s manželkou Ivanou na záběrech z filmu Karel 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2020 9:59 | Aktualizováno: 9. prosince 2020 22:02

Neurovnaným vztahům mezi dvěma nositelkami příjmení Gottová určitě nepomohlo nedávné tvrzení Dominiky, že má ještě bratra. Je však zarážející, že to vdova Ivana nechala bez reakce. Ví o tom snad něco?

Musel uplynout více než rok od smrti legendárního zpěváka Karla Gotta (†80), aby si jeho nejstarší dcera Dominika konečně dovolila vystoupit na světlo se šokujícím odhalením, které se slavného otce týká.

Jak vás stars24.cz informoval minulý týden, Gottová s odvoláním na blízkou osobu uvedla, že má údajně bratra. „Jméno té osoby říkat nebudu, ale veřejnost by to měla vědět,“ nechala se slyšet. Leckdo v tu chvíli čekal ráznou reakci z Bertramky.

Dominika totiž nepřinesla žádné důkazy, ty veřejně známé hovoří jasně. Slavík má dvě manželské dcery, kromě ní je to ještě mladší Lucie. S jedinou manželkou Ivanou pak zplodil další dvě dcery, které jsou ještě nezletilé.

Jenže vdova podezřele mlčí, což by si někdo mohl vykládat tak, že Dominika nejspíš mluví pravdu. Ivana však už mnohokrát prostřednictvím mluvčí uvedla, že na vyjádření nejstarší dcery svého muže v médiích nereaguje.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová