Zemřel Vadim Petrov: Smutná slova jeho slavné vnučky!

Vadim Petrov s vnučkou Lindou Vojtovou. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2020 8:42 | Aktualizováno: 8. prosince 2020 16:29

Česko včera zasáhla smutná zpráva o odchodu hudebního skladatele Vadima Petrova. Největší ztráta je to samozřejmě pro jeho nejbližší. Co na sociální síti vzkázala jeho neméně slavná vnučka?

Jak vás stars24.cz informoval, včera zemřel po dlouhé nemoci známý hudební skladatel Vadim Petrov (†88). Informaci o jeho skonu potvrdil syn Vadim Petrov mladší. Zpráva samozřejmě zasáhla i ostatní členy rodiny, včetně neméně slavné vnučky.

Tou je známá česká topmodelka Linda Vojtová, která v pondělí večer zveřejnila dojemný příspěvek na svém instagramovém profilu. „Dneska je moc smutný den. Odpočívej v pokoji, dědo, mám tě ráda,“ napsala.

Vojtová odstartovala modelingovou kariéru v 15 letech triumfem v prestižní soutěži. Následovaly dva roky práce v evropských velkoměstech, konkrétně v Paříži, Miláně či Barceloně. Později odešla do New Yorku, který se stal jejím bydlištěm.

Rodačka z Prahy má také na kontě vítězství v soutěži Elite Model Look, na které dosáhly jen další čtyři české modelky. Díky tomu se objevila na titulních stránkách prestižních módních časopisů včetně Vogue, Elle nebo Glamour.

Témata: Linda (topmodelka) Vojtová Vadim (skladatel) Petrov