Modelka Jitka Nováčková utekla z České republiky! Jak to má s přítelem?

Nováčková, Jitka 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

13. března 2018 18:01

Osud tomu tak chtěl a Jitka si našla svojí životní lásku v Dánsku. Její přítel Tim Sparv je profesionální dánský fotbalista. Oba mají úspěšné kariéry na opačném konci Evropy, přesto jim to klape. Jak to dělají, že jim to stále funguje?

Jitka Nováčková je Česká Miss 2011, moderátorka a nově také youtuberka. Mezi její nejznámější moderování patří soutěž Superstar v roce 2015. Jitka ovšem začala dělat novou profesi, natáčí videa na youtube. Podle jejích slov byl důvod prostý, chtěla se podělit o svůj každodenní svět. O zákulisí modelingu, zážitky z cestování a podobně.

Na sociálních sítích se Jitka pochlubila svým přítelem a popisuje tam jejich život a jak obtížné to je mít vztah na dálku. Například musí pracovat i když přiletí za ním a jejich už tak vzácný čas se stává ještě vzácnějším. Popisuje ho zároveň jako to nejlepší co jí mohlo potkat, a možná i proto je pro ni takový vztah menší komplikací, právě kvůli lásce.

Přiznala však, že i když je vše zalité sluncem neobejde se to i bez menších mráčků. Nedávno uvedla, že měli s přítelem i drobnou krizi. Hodně se prý hádají kvůli jazykové bariéře, která mezi nimi je. Také kvůli tomu, že je Jitka opravdu pracovně vytížená a pracuje neustále, kdekoliv zrovna je. Není to lehké mít v kariéře tolik rolí.

Vždy se však udobří a vztah dále úspěšně pokračuje. Dohromady tvoří opravdu krásný pár. Zda se přestěhuje časem modelka na trvalo do Dánska zatím nikdo neví. Uvidíme tedy, co čas nadějnému páru přinese a my jim držíme palce.

Témata: Jitka Nováčková