Eva Burešová: Po zatloukání společná fotka s Forejtem!

Marek Lambora, Aleš Háma, Přemek Forejt, Eva Burešová a Ondřej Sokol. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. prosince 2020 10:40 | Aktualizováno: 7. prosince 2020 22:05

Eva Burešová se nedávno pořádně rozčílila kvůli tomu, že se média zajímají o její osobní život. Spekulovalo se totiž o jejím vztahu s Přemkem Forejtem. Nyní se s kuchařem objevila na stejné fotografii, kterou se navíc sama pochlubila na sociální síti.

Když se před časem v médiích objevily spekulace, že Eva Burešová údajně udržuje vztah s Přemkem Forejtem, musela se na sociálních sítích důrazně ohradit. Neprozradila však, co je na tom pravdy.

„Dokola opakuji, že se o svém soukromí nechci bavit, že to, na co se ptají, je jen mezi mnou a dotyčnou osobou,“ vzkázala hvězda oblíbeného seriálu Slunečná prostřednictvím svého instagramového profilu.

V pondělí ale právě tam zveřejnila první společnou fotografii s kuchařem, který je lidem známý především jako porotce kuchařské soutěže MasterChef. Nejsou na ní ovšem sami, navíc evidentně pochází z jejich pracovní spolupráce.

„Silvestr 2020. No, já myslím, že se všichni máte na co těšit,“ vysvětlila herečka a zpěvačka, jak se s Forejtem ocitli na jednom společném snímku s Markem Lamborou, Alešem Hámou a Ondřejem Sokolem.

Témata: Eva Burešová Přemek Forejt