Ivana Gottová: ZLOM ve vztahu s Dominikou!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. prosince 2020 8:42 | Aktualizováno: 8. prosince 2020 12:02

V říjnu uplynul už rok od smrti Karla Gotta, který vždy doufal, že jeho manželka Ivana najde společnou řeč s nejstarší dcerou Dominikou. To se však stále nedaří. Kdy a kvůli čemu došlo v jejich vztahu ke zlomu?

Není žádným tajemstvím, že vztahy v rodině Gottových, konkrétně mezi vdovou Ivanou a zpěvákovou nejstarší dcerou Dominikou, nejsou ideální. O původ těchto sporů se zajímají také u našich východních sousedů na Slovensku.

Podle webu pluska.sk je problémem ochota komunikovat s médii. Ivana prý totiž váží každé slovo, proto prý těžce nese, že Dominika zveřejní prakticky cokoliv. „Hřebíkem do rakve jejich vztahu bylo to, když Dominika spolupracovala na vydání jiné knihy o Karlu Gottovi, než je ta oficiální Ivanina,“ píše zmíněný server.

Dle něj nevidí Dominika budoucnost vztahů s Ivanou růžově a jedním dechem dodává, že o Ivaně řekla pravdu. „Dominika nedokázala strávit direktivní chování Ivany k otci,“ uvádí web.

„Její otec byl starší pán, který dokázal skvěle zabezpečit rodinu, a Ivana se podle ní k němu nechovala tak, jak by se na manželku patřilo,“ dodává server s tím, že šlo o zlomovou věc ve vztahu mezi Dominikou a Ivanou.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová