Jan Čenský se s koncem Ordinace nechce smířit!

Jan Čenský 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. prosince 2020 11:39

Hvězda končícího seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Jan Čenský se nechce s koncem své role smířit. Vznesl myšlenku o divácké revoluci.

"Třeba národ udělá nějakou revoluci, že by podepsali petici za Ordinaci, to by byla od diváků reakce, jak když umřel Maradona," řekl pro server Aha! herec.

Dodal, že i Olympic několikrát prohlásil, že skončí, a přesto funguje. "Tak je to třeba marketingový tah a bude tady Ordinace ještě dlouho," podotkl.

Revolta diváků ale ve skutečnosti už probíhá. Ti se obrací nejen na herce, ale i na tvůrce, které se všemi silami snaží přesvědčit, aby si rozhodnutí o konci seriálu ještě rozmysleli. 

Proti konci seriálu dokonce vznikla petice s názvem „Zachraňme ORDINACI“, kterou zatím podepsalo více než 3700 lidí. „Tímto Vás prosím o podpis pod touto peticí, za záchranu Ordinace v růžové zahradě 2. O záchranu seriálu, které sledují rodiny, páry, ale i jednotlivci. Sledují ho všechny věkové kategorie, již 15 let...“ žádají autoři petice občany. Zároveň vznikly i stejnojmenné profily na instagramu i facebooku.

Například na facebooku lidé tvůrcům seriálu navrhují alternativy, které by podle nich mohly seriál, jehož sledovanost v poslední době výrazně klesá, zachránit. „Televize Nova může vysílat jiný den, jiný čas nebo z Ordinace udělat seriál, který bude mít třeba 15 dílů ročně. Může také být každý pátek ve 20:20, kdy nemá nic pravidelného. Nebo by se mohla střídat s pořady Superstar/Hlas a Tvoje tvář má známý hlas, tedy v sobotu od 20:20,“ píší správci facebookové skupiny bojující za zachování Ordinace. 

Témata: Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 Jan Čenský