Šafářová a Plekanec: Vyrojily se palčivé otázky kolem svatby!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. prosince 2020 14:14

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec podle všeho výhledově plánují svatbu, kolem které se už samozřejmě vyrojily nejrůznější otázky. Dokáže je sportovní pár už nyní zodpovědět?

Jak vás stars24.cz informoval v tomto týdnu, Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec plánují veselku. Oznámili to v rozhovoru pro Magazín DNES v době, kdy se každým dnem blíží první narozeniny jejich dcerky Leontýnky.

Nabízí se pochopitelně spousta otázek včetně té, kdy se svatba bude konat. Současná doba jim totiž moc nepřeje. „Uvidíme, jak to bude s koronavirem. Musíme si pohrát s datumy, nespěcháme, nic nás netlačí,“ nechal se slyšet hokejista.

Na někdejší úspěšnou tenistku zase mířil dotaz, jaké jméno u ní nalezneme v občanském průkazu, až si řeknou své ano. „Ještě jsem nad tím moc neuvažovala, ale asi bych si nechala obě,“ uvedla.

Na spolehlivé odpovědi si tedy ještě budeme muset nějaký čas počkat. Vypadá to ale, že ani jeden z nastávajících manželů couvnout nehodlá, ačkoliv Plekanec už za sebou jedno nevydařené manželství má.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec