Truchlící Jiří Krampol: Do jeho života vstoupila známá žena!

Jiří Krampol

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. prosince 2020 11:47 | Aktualizováno: 5. prosince 2020 13:31

Herec Jiří Krampol (82) má za sebou náročné týdny. Před nedávnem přišel o milovanou manželku Hanu (†59), s jejíž ztrátou se jen těžko vyrovnává. V hledání nové chuti do života mu ale pomáhá jiná známá žena!

Od smrti Krampolovy manželky Hanky uplynuly přesně čtyři měsíce. Herec ztrátu ženy, se kterou žil 27 let velmi těžce nese – a to i přesto, že měla řadu problémů se závislostí na cigaretách a údajně i alkoholu a lécích na bolest. Krampol nedávno dokonce přiznal, že částečně předělal jejich byt, protože mu v něm milovanou ženu všechno připomínalo.

Teď herec učinil další krok, za kterým stojí jedna velmi známá žena! Aha! s odkazem na magazín Sedmička uvádí, že Krampol spojil síly s moderátorkou Zuzanou Bubílkovou (68). Spolupráci Krampol potvrdil, prozradil také, co chystají.

„Se Zuzanou Bubílkovou chystáme scénku pro finále Muže roku,“ popsal nedávno ovdovělý herec, dabér a komik v jedné osobě. Nápad na spolupráci se zrodil v hlavě Bubílkové. Nová práce mu tak může zvednout náladu a odvést jeho myšlenky od smutných myšlenek! 

„Já jsem tak plácla před organizátorem Davidem Novotným, protože chtěl, abych měla na finále Muže roku nějaké vystoupení, že bychom s Krampolem udělali takovou scénku o tom, že i my staří jsme krásní, něco jako Dědek roku,“ vysvětlila Bubílková.

Novotný i Krampol prý byli nápadem nadšeni a tak na to kývli. „Takže jsem nahodila téma Kmet roku, Krampol bude uchazeč a já se ho budu jako na castingu vyptávat, proč se hlásí a čím chce okouzlit a jestli bude v plavkách a podobně. Ale jak to končí, to vám neřeknu, to bude překvapení,“ dodala „Bubu“, která dlouhé roky spolupracovala s Krampolovým kamarádem a dlouholetým parťákem Miroslavem Šimkem.

Prací na scénce pro Muže Roku to ale zřejmě neskončí! Oba chtějí navázat na Šimkův odkaz a vystupovat i v divadle. „S Jiřím Krampolem jsme se o spolupráci bavili už dříve, ale až teď nazrál ten správný čas. Máme vymyšlené představení, kde se budou scénky střídat s naším vyprávěním a vzpomínkami na všechny herecké legendy, které už mezi námi nejsou,“ prozradila pro Aha! Bubílková.

Témata: Jiří Krampol Zuzana Bubílková