Monika Bagárová ukázala svůj obývák: Fanoušci jsou v šoku, hned se do ní pustili!

Monika Bagárová 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. prosince 2020 12:52

Monika Bagárová (26) se pochlubila krásným bydlením! Její dceru Rumii čekají první Vánoce a tak si zpěvačka dala na výzdobě opravdu záležet! Dokonce už doma má i vánoční stromeček!

Zpěvačku Moniku Bagárovou a jejího partnera Makhmuda Muradova čekají první Vánoce s malou Rumií. Samozřejmě chtějí, aby bylo vše dokonalé – a tak s výzdobou začali už s předstihem a vším se pochlubili na instagramu.

Obývák, adventní svícen a dokonce i koutek pro Ruminku jsou barevně sladěné do světlých barev, především do bílé. Fanouškům navíc padl do oka portrét Moniky a Makhmuda, který jim visí na zdi hned za vánočním stromečkem.

Dokonce už jim doma v obývacím pokoji stojí vánoční stromeček a pod ním jsou už dokonce i dárečky! Někteří fanoušci se diví, že má stromeček s dárky připravené už teď a že to kazí celou vánoční atmosféru. 

„Nevěděla jsem, že už je 24.12. Ty dárečky pod stromem, to je moc teda. Je to krásný, o tom žádná, ale tak brzo? Není to škoda? Co vytasíte na Štědrý večer? Každý, ať si dělá po svém, ale tohle nás doma neučil,“ kroutí hlavou fanynka Lucie. A není sama.

„Krásná výzdoba. .Jen si myslím, že na stromeček je ještě brzo, podle mě to ztratí to kouzlo Vánoc a brzo se to okouká,“ přidala se další. „Máte to krásné, ale dárečky pod stromečkem už teď? Vždyť to kazí celou atmosféru Vánoc přeci. U nás tedy i stromeček až 24.12. Každý kraj, jiný mrav,“ píše fanynka Monika. 

Monika se tím nenechala rozhodit. „Ty dárečky nejsou doopravdy, je to jen dekorace,“ šla s pravdou ven zpěvačka. „Já se vždy tak těším, že to chci mít doma připravené dřív, užívat si tu atmosféru a těšit na Štědrý den,“ přiznala fanouškům.

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov