Martha Issová je podruhé matkou! Proč o tom nikomu neřekla?

Martha Issová 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. března 2018 18:03

Herečka Martha Issová porodila druhé dítě. Dvojnásobnou matkou je už týden, nikomu o tom ale neřekla.

Herečka porodila před týdnem dceru Emilku. Prozradila to ale nikoliv ona, nýbrž její partner, režisér David Ondříček. Ten se dcerkou pochlubil na předávání Českých lvů.

"My už máme týden doma malou Emilku,“ řekl Expresu Ondříček. S Issovou tak mají druhé dítě, jako první přivedli na svět dnes už pětiletou Františku.

"U porodu jsem byl, i když jsem nebyl tatínek, který tahá děťátko z matky. Ale byl jsem srabácky za rohem a vběhl jsem dovnitř, když už byla Emilka na světě,“ dodal.

Z pochopitelných důvodů se Issová slavnostního večera nezúčastnila, na předávání prestižních filmových cen proto Ondříček dorazil v doprovodu slovenské herečky Božidary Turzonovové.

Sama Issová se ke svému těhotenství vyjadřovat nechtěla a odmítala jej komentovat už dříve. Prakticky vzato se tak část jejího těhotenství nesla na vlně spekulací a dohadů.Zakulacené bříško ale nakonec ukázalo pravdu.

"Ježíši, ale víte co? Já musím říct, že vůbec nechci ani tyhle věci zveřejňovat, ani se o nich bavit. Je to moje soukromá věc a můj život,“ nechala se slyšet herečka už dříve.

Témata: Martha Issová dětské Děti