Drsné přiznání Pizingerové: Starší syn Jakub to v životě neměl jednoduché!

Vendula Pizingerová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. prosince 2020 11:59 | Aktualizováno: 4. prosince 2020 11:10

Chvíli před padesátkou prožívá Vendula Pizingerová krásné chvíle. S manželem Josefem se starají o malého synka Pepíka, asistuje jim u toho i její starší syn Jakub! Právě starší potomek Pizingerové to přitom v dětství neměl právě jednoduché!

Vendula Pizingerová má doma chlapy hned tři – kromě manžela Josefa a jejich společného syna Pepíčka je to ještě její první syn Jakub, jehož otcem je zesnulý hudební skladatel Karel Svoboda. Protože je mezi bratry patnáctiletý rozdíl, starší pomáhá mamince s péčí o toho mladšího!

„Dneska byl malej v kolébce a zaplakal a Kuba mi ho přinesl a říkal mi: mami, vždyť se tam to dítě zblázní. Umí ho vzít, držet mu správně hlavičku. Akorát říkal, že je trochu divné, že až bude bráškovi patnáct let, tak jemu už bude třicet,“ popisovala v pořadu Showtime Vendula.

Příchod bratříčka bral Jakub prý s humorem. „Vtipkoval, že se nejvíc ze všeho bál toho, že až se brácha narodí, bude mít rovnou břišní pekáč jako táta Pepa,“ směje se spokojená Pizingerová, která tím narážela na vysportovanou postavu svého manžela Josefa.

Připomněla, že její starší syn si také prožil své. Nebyly mu ani dva roky, když jeho otec zemřel. „Po té tragédii, co se stala, mi to všechno tak nějak proteklo mezi prsty. Bylo to strašně zvláštní. Říkala jsem si, že bych si dítě možná ještě někdy chtěla zopakovat. A je to i s úctou ke Kubovi. Protože to neměl v životě jednoduché,“ přiznala.

I proto by byla ráda, aby měli Jakub a Pepík hezký bratrský vztah. „Věřím, že ten malej brácha bude mít hezké dětství a že se toho všeho bude účastnit i ten velkej,“ doufá Vendula Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová