Dominika Gottová: Vánoce v Česku, nebo ve Finsku? Je rozhodnuto!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. prosince 2020 18:08

Dominika Gottová už se rozhodla, kde stráví vánoční svátky. Nedávno totiž naznačila, že by ráda opět žila ve Finsku, zatím tam ale nemá potřebné zázemí. Změní se na tom něco do Štědrého dne?

Dominika Gottová už před časem odhalila karty, co se týká plánů do budoucna. Podle všeho se chystá vrátit do Finska, kde chce opět žít s manželem Timem Tolkkim. Zatím se ale vrátila do Česka.

Minimálně následující týdny hodlá trávit v rodné zemi. „Určitě si tady užiji Vánoce, a to s maminkou,“ prozradila webu super.cz. Nejstarší dcera slavného zpěváka s ní chce jít nakupovat dárky.

Jako problém nejspíš nevidí ani to, že její matka je v pokročilém věku a rizikové skupině. „Maminka teď nemůže vycházet ven, což se změní, jestli nepřijdou nová nařízení,“ vysvětlila.

„Od čtvrtka by mělo vše normálně fungovat a maminka si chce vybrat dárek sama. Takže bychom se vydaly do obchodu spolu, má konkrétní přání, které si chce sama vybrat. Přeje si peněženku, má přesnou představu, jak má vypadat, takže to se nachodíme,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová