Lucie Šafářová otevřeně promluvila o Plekancovi: Nebyli bychom spolu, kdyby....

Tomáš Plekanec zveřejnil fotku šťastné rodinky

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. prosince 2020 14:16 | Aktualizováno: 3. prosince 2020 22:01

Lucie Šafářová (33) a Tomáš Plekanec (38) patří mezi nejsledovanější české páry. I když spolu mají malou dcerku Leontýnku, která brzy oslaví první narozeniny, stačilo málo a vůbec nemuseli být spolu!

Šafářová se Strýcovou jsou dlouholeté kamarádky, jejích rozhovor v podcastu U Baru byl proto velmi uvolněný a také otevřený. Lucie se přiznala, že se teď má dobře a je velmi šťastná. Malá Leontýnka, jejímž otcem je Tomáš Plekanec, ji prý zcela naplňuje.

Přiznává sice, že její život doznal po skončení kariéry velké změny – ale spíše v tom pozitivním slova smyslu. Kromě dcerky se prý ona a Tomáš starají ještě půl měsíce o hokejistovy syny z prvního manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.

Právě kvůli Plekancovi jeho dnes již exmanželce prý zažila hodně nepříjemné věci. „Dost nenávisti jsem zažila i já. Hlavně v době Tomášova rozvodu, který se táhl hodně dlouhou dobu. To nebylo příjemné. Ale snažila jsem se od toho distancovat a nenechat se tím ovlivňovat,“ vzpomíná. 

Šafářová podle svých slov věří, že se nic neděje náhodou. Například s Plekancem se potkala ve chvíli, kdy se loučila s tenisem a v kariéře už pokračovat nechtěla. „S Tomášem bych nemohla být, kdybych měla profesionální tenisovou kariéru,“ vysvětluje s tím, že hokejista s tenistou nemají absolutně žádnou časovou kompatibilitu.

Plekanec navíc v tu dobu už s Vondráčkovou nežil. „I on byl v situaci, že něco skončil. My jako dva lidi jsme se potkali v době, kdy jsme končili určité životní etapy a začali jsme spolu novou životní etapu Jsme šťastní, máme šťastnou rodinu. A strašně bych si přála, aby tohle období nikdy neskončilo,“ zasnila se Šafářová,

Když zjistila, že je těhotná, bylo to prý krásné, ale zároveň velmi nečekané. !Musím říct, že jsme dítě chtěli, oba jsme ho chtěli. Bylo to v momentu, kdy jsme si řekli, že když to přijde, tak to přijde,“ vzpomíná bývalá tenistka s tím, že rozhodně nečekali, že to půjde takhle rychle. „Ale určitě byla malá chtěná,“ ujišťuje.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec